(_.·°·._.·°·._. WwW.MyF@NsTr.NeT ._.·°·._.·°·._)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Massa'nın Brezilya hedefi galibiyet

Massa'nın Brezilya hedefi galibiyet Empty Massa'nın Brezilya hedefi galibiyet

Mesaj tarafından Anatolia.HC 13/10/2007, 18:21

Felipe Massa, takım arkadaşı Kimi Raikkonen'in şampiyonluk mücadelesini sürdürüyor olmasına rağmen, gelecek hafta sonu kendi evinde yarışacağı Brezilya Grand Prix'de podyumun tepesine çıkmayı amaçladığını söyledi.
Brezilya GP'ye yaklaşımının, sadece takım arkadaşını desteklemek şeklinde olmasının yanlış olacağını belirten Massa, şampiyonluk şansı bulunmamasına rağmen sezonu en iyi şekilde bitirmekte kararlı olduğunu kaydetti.

Brezilyalı pilot, "Sezonun geneline, göstermiş olduğum hız, elde ettiğim sonuçlar ve kazandığım zaferlere baktığınızda, şampiyonluk olmasa bile olumlu bir sonuç ortaya çıkıyor" dedi.

"Şampiyonayı mükemmel bir şekilde bitirmek istediğini" belirten Massa, "Şampiyonluk için mücadele etmeyecek olmam, kendi ülkemde geçeceğim yarış hakkındaki düşüncelerimi etkilemez. Bu, şahsi olarak benim için çok önemli bir yarış. Her yarışta olduğu gibi kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım" şeklinde konuştu.

Bununla birlikte Raikkonen'in az da olsa, hala şampiyonluğu kazanma şansı bulunduğuna değinen Massa, "Kişisel olarak hedefim kazanmak. Ancak takımın sürücüler klasmanında şampiyon olma ihtimalini görürsek, elbette bunun için de üzerime düşeni yapacağım" dedi.

Massa, "Fakat benim Brezilya GP'ye yaklaşımım bu değil. Eğer imkansız gerçek olursa, ben ve Kimi sırasıyla duble yapabiliriz ve Ferrari'ye yine arzuladığı sonucu veririz" diye konuştu.
Anatolia.HC
Anatolia.HC
SÜPER MOD
SÜPER MOD

Seviye:
Seviye::
Massa'nın Brezilya hedefi galibiyet Left_bar_bleue1000/1000Massa'nın Brezilya hedefi galibiyet Empty_bar_bleue  (1000/1000)

- Similar topics