SAĞLAM TERCİH NAVARRO
2 posters
(_.·°·._.·°·._. WwW.MyF@NsTr.NeT ._.·°·._.·°·._) :: (¯`·»¤¦¤«·´¯)Spor Bölümü(¯`·»¤¦¤«·´¯) :: Turkcell Süper Lig :: Beşiktaş
1 sayfadaki 1 sayfası
SAĞLAM TERCİH NAVARRO
Başkan Demirören'den sonra Ertuğrul Sağlam da stoper için Navarro'dan başkasını istemedi.
Sevilla zorluyor
Bir ayı aşkın süredir yurtdışında stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, son kararını verdi. Geçtiğimiz hafta "Benim gönlüm Navarro'dan yana" şeklinde bir açıklama yapan başkan Yıldırım Demirören'in ardından, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da gönlündeki ismin Navarro olduğunu ifade etti. Siyah-beyazlı yönetim, önceki gün
yapılan zirvede Sağlam'a, "Sevilla bizi bonservis konusunda zorluyor. Javi Navarro yerine Mario Yepes'i ister misin, yoksa başka arayışlara yönelelim mi?" diye sordu.
Yepes yeterli değil
Sağlam'ın da yönetime, "Yepes'in hazırda olduğunu biliyorum. Ama bana Navarro tarzında stoper gerek, onda sonuna kadar ısrarcı olalım" diyerek İspanyol yıldızı kadrosunda görmek istediğini söyledi. Ertuğrul Sağlam'ın Yepes için, "İstediğim özelliklerin tamamı onda yok. Ama Navarro tam aradığım isim. Önemli olan bizim oynatacağımız sisteme uygun olması. İspanyol futbolcuyu yeni sezonda renklerimize bağlarsak, Şampiyonlar Ligi için de büyük avantaj sağlarız" dedi.
Vyruse- SPOR MOD
Seviye:
Seviye::
(50/50)
Geri: SAĞLAM TERCİH NAVARRO
dediğim gibi aynı karadayım alınırsa spr olur
((¯¨¤» ßJTRK «¤¨¯))- Admin
Seviye:
Seviye::
(100000000/100000000)
(_.·°·._.·°·._. WwW.MyF@NsTr.NeT ._.·°·._.·°·._) :: (¯`·»¤¦¤«·´¯)Spor Bölümü(¯`·»¤¦¤«·´¯) :: Turkcell Süper Lig :: Beşiktaş
1 sayfadaki 1 sayfası