(_.·°·._.·°·._. WwW.MyF@NsTr.NeT ._.·°·._.·°·._)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SAĞLAM TERCİH NAVARRO

2 posters

SAĞLAM TERCİH NAVARRO Empty SAĞLAM TERCİH NAVARRO

Mesaj tarafından Vyruse 5/7/2007, 17:58

SAĞLAM TERCİH NAVARRO 43664804277EB04390E7899Cb
Başkan Demirören'den sonra Ertuğrul Sağlam da stoper için Navarro'dan başkasını istemedi.
Sevilla zorluyor
Bir ayı aşkın süredir yurtdışında stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, son kararını verdi. Geçtiğimiz hafta "Benim gönlüm Navarro'dan yana" şeklinde bir açıklama yapan başkan Yıldırım Demirören'in ardından, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da gönlündeki ismin Navarro olduğunu ifade etti. Siyah-beyazlı yönetim, önceki gün
yapılan zirvede Sağlam'a, "Sevilla bizi bonservis konusunda zorluyor. Javi Navarro yerine Mario Yepes'i ister misin, yoksa başka arayışlara yönelelim mi?" diye sordu.
Yepes yeterli değil
Sağlam'ın da yönetime, "Yepes'in hazırda olduğunu biliyorum. Ama bana Navarro tarzında stoper gerek, onda sonuna kadar ısrarcı olalım" diyerek İspanyol yıldızı kadrosunda görmek istediğini söyledi. Ertuğrul Sağlam'ın Yepes için, "İstediğim özelliklerin tamamı onda yok. Ama Navarro tam aradığım isim. Önemli olan bizim oynatacağımız sisteme uygun olması. İspanyol futbolcuyu yeni sezonda renklerimize bağlarsak, Şampiyonlar Ligi için de büyük avantaj sağlarız" dedi.
Vyruse
Vyruse
SPOR MOD
SPOR MOD

Seviye:
Seviye::
SAĞLAM TERCİH NAVARRO Left_bar_bleue50/50SAĞLAM TERCİH NAVARRO Empty_bar_bleue  (50/50)

SAĞLAM TERCİH NAVARRO Empty Geri: SAĞLAM TERCİH NAVARRO

Mesaj tarafından ((¯¨¤» ßJTRK «¤¨¯)) 5/7/2007, 19:12

dediğim gibi aynı karadayım alınırsa spr olur smile
((¯¨¤» ßJTRK «¤¨¯))
((¯¨¤» ßJTRK «¤¨¯))
Admin
Admin

Seviye:
Seviye::
SAĞLAM TERCİH NAVARRO Left_bar_bleue100000000/100000000SAĞLAM TERCİH NAVARRO Empty_bar_bleue  (100000000/100000000)

https://myfanstr.yetkin-forum.com

- Similar topics